Єфремов вирішив, що влада налякала опозицію вирішенням питання Тимошенко

22 Жовтня 2013, 14:09

"Учора вони заявляли, що хочуть працювати, а сьогодні прийшли у вівторок і вони працювати не хочуть. Тому, що ні за один закон, ні за один законопроект, ні навіть за порядок денний, який завжди традиційно голосували у парламенті, вони просто не голосують", – зазначив він.

"Складно дуже не те, що домовлятися, а навіть розмовляти з тим партнером, який вранці робить одне, в обід – інше, а ввечері – третє", – заявив регіонал.

Єфремов заявив, що "приходить для себе до цікавого висновку".

"Ми вчора заявили про те, що місія Кокса-Кваснєвського зробила відповідну пропозицію президенту нашої держави з приводу вирішення питання Тимошенко, президент сказав, що якщо ВР прийме відповідний закон, він цей закон підпише, ми запропонували: "Давайте свій законопроект, ми його готові розглянути і вирішити, за що ми готові проголосувати, а краще було б створити робочу групу напрацювати законопроект…", дана заява злякала наших колег", – уточнив він.

"Міщенко випереджаючи зареєстрував законопроект, його направили вже у комітет відповідний, його потрібно розглядати, і за великим рахунком, при нормальній роботі, він міг би бути в четвер вже винесений на розгляд у зал, якщо опозиція хотіла б просунутися на цій ділянці роботи", – заявив регіонал.

"Блокування в залі приводи можуть бути будь-які, але як мені здається, важливо те, що налякало їх усіх. Налякало те, що просування по Тимошенко може вийти на логічний шлях завершення", – підсумував Єфремов.

Нагадаємо, ВО «Батьківщина» не підтримуватиме законопроект Міщенка, вважаючи його «варіантом Банкової».

Опозиція наполягає на тому, що для виїзду Юлії Тимошенко за кордон на лікування не потрібно ухвалювати жодного законопроекту.