В Укралізниці заявили, що повернуть гроші за квитки на скасовані потяги

17 Березня 2020, 09:29

Із 12.00 години 18 березня Українська залізниця призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення через карантин. Квитки на скасовані поїзди можна буде повернути протягом місяця. Про це 17 березня повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

 

За словами міністра, компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси без справляння додаткових зборів. 

 

"Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до одного місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований. Прошу не поспішати на вокзали повертати квитки і не наражати своє життя на небезпеку, перебуваючи в натовпі. Коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі", – пише Криклій.

 

Зазначають також, що при цьому вантажні залізничні перевезення продовжать здійснюватися.

 

Нагадаємо, з 12 березня у зв’язку зі спалахом Covid-19 в Україні діє тритижневий карантин. Станом на 16 березня в Україні зафіксовано 7 випадків зараження, одна людина померла.

 З 16 березня тимчасово заборонено в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства, за винятком окремих категорій. Заборона була введена урядом для запобігання поширення коронавірусу. Вона діятиме до 3 квітня. Також, тимчасово закрито близько сотні пунктів пропуску. У майже півсотні пунктів пропуску тимчасово припинено пішохідне сполучення.