У Львові підприємець отримав три роки умовно за використання символіки Євро-2012

8 Грудня 2011, 10:47

Як повідомляє прокуратура, підприємець обвинувачувався у тому, що він з метою збільшення обсягу збуту продукції та незаконного одержання доходів, незаконно використовував у своїй підприємницькій діяльності знаки для товарів і послуг, а саме зображувальні позначення, яке належать спілці Європейських футбольних асоціацій (УЄФА), та компанії «Найк Інтернешнл Лімітед» (США).

«Враховуючи той факт, що підприємець раніше не судимий, щиро розкаявся у вчиненому, сприяв розкриттю злочину, судом останнього звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном на 1 рік», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 вересня УБОЗ захопив офіси компаній Prostoprint та futbolka.ua, що належать Денису Олєйнікову, нібито через друк футболок з написом «Спасибо жителям Донбасса…».

Пізініше в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Києві пояснили, що обшук у столичній компанії з виробництва футболок Prostoprint пов'язаний з підробкою сувенірної продукції до Євро-2012. Згодом у міліції заявили про порушення кримінальної справи проти близько 10 посадових осіб поліграфічної компанії ProstoPrint. 

А 21 вересня Олєйніков виїхав з родиною з України. Він стверджує, що його переслідували за друк футболок з написами політичного характеру.