Янукович упевнений, що «дуже скоро» Україна прогодує і себе, і світ

4 Серпня 2011, 17:45

«Дуже скоро прийде час, коли український ринок буде насичений вітчизняною продукцією, частину якої ми будемо експортувати», – цитує слова Януковича його прес-служба. 

Будівництво цього центру Янукович назвав  одним із прикладів того, як здійснюється модернізація країни. «Так вся Україна будуватиметься і перебудовуватиметься», – зазначив пезидент. 

«Це сховище – одна із складових логістичної системи, яку ми повинні збудувати на Херсонщині і яка створить умови для вирощування урожаю, його збереження та реалізації», – додав Янукович.

Він підкреслив, що у такий спосіб буде створено «повний цикл виробництва – від підготовки якісного насіння, розсади  – до вирощення добірного кінцевого продукту». 

Глава держави назвав цей проект гарним прикладом успішного державно-приватного партнерства. «Шлях обрано правильно. Потрібна воля, скоординована робота всіх учасників цього процесу – і влади, і підприємців», – підкреслив Янукович. 

На його переконання, те, що він сьогодні побачив на Херсонщині, дає впевненість у добрих перспективах області.

У травні, прем’єр-міністр Микола Азаров планував перевірити виконання міністерствами і обладміністраціями доручень щодо створення оптових продовольчих ринків та овочесховищ.

У лютому президент Віктор Янукович прогнозує, що в п’яти містах України протягом 2011 року будуть відкриті оптові ринки сільськогосподарської продукції.