Ківа заявив про постраждалого поліцейського під час сутичок із активістами на Херсонщині

21 Листопада 2015, 20:59

Під час сутичок на Херсонщині постраждав полковник поліції. Про це повідомив начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа

«Всі заяви про побитих протестуючих повна провокація і брехня, підтвердження найближчим часом ви почуєте від самих протестуючих», – написав Ківа.

Читайте також: Голова Херсонської поліції пояснив, чому силовики оточили протестувальників на Чаплинці

«Під час нападу на поліцейських протестуючими, постраждав полковник поліції, якого зі спини вдарили ножем, намагаючись заволодіти його зброєю. Відео з місця пригоди викладу пізніше!», – додав Ківа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Кримом відбулися зіткнення між активістами і Нацгвардією. Постраждали близько десяти людей. Після цього кримські татари оголосили про пікетування Адміністрації президента.

Читайте також: На кордоні з Кримом побили кореспондентку кримськотатарського телеканалу

21 листопада на Чаплинці Херсонської області правоохоронці оточили учасників блокади Криму, які не дозволяють ремонтувати підірвані напередодні електроопори. Голова підрозділу Херсонської поліції Ілля Ківа пояснив, що поліція оточила активістів, щоб дати можливість відремонтувати стовпи.

Як повідомлялося, 20 листопада, на Херсонщині підірвали дві високовольтні опори подачі електроенергії в Крим. В Укренерго заявили, що внаслідок підриву електроопор на межі з Кримом без світла можуть залишитися ще дві області.