У Луганську 300 осіб мітингували за федералізацію України

15 Березня 2014, 16:29

У мітингувальників були два прапори Російської Федерації та один прапор «Луганської гвардії».  Бажаючі змогли висловити свою думку в мікрофон, встановлений на постаменті пам`ятника.

Захід пройшов спокійно під охороною близько сотні правоохоронців.

Як повідомлялось, 13 березня в Луганську працівники СБУ затримали лідера «Луганської гвардії» Харитонова, висунутого членами цієї організації на посаду «народного губернатора» Луганської області.

Як повідомлялось, 13 березня працівники СБУ у Луганську затримали громадянина України Олександра Харитонова, лідера місцевих сепаратистів, який очолює радикальну організацію «Луганська гвардія».

Раніше правоохоронці затримали депутата Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсена Клінчаєва, який був «одним із організаторів захоплення облдержадміністрації і сепаратистського мітингу в Луганську».

Нагадаємо, 9 березня проросійські мітингувальники з числа представників організацій "Луганська гвардія", "Молода гвардія" та громадяни Росії вдерлися до будівлі Луганської ОДА, вивісили прапор РФ над ОДА та змусили губернатора Луганської області  Михайла Болотських написати заяву про відставку.