Кримський депутат: АРК отримує 66%, а Севастополь 80% дотацій з держбюджету України

26 Лютого 2014, 11:41

«Чомусь всі впевнені, що Крим самодостатня територія і Севастополь самодостатня територія – це абсолютно не так. Севастополь самодостатній на 20%, а 80% доплачує Україна. Крим десь на 33 – 34% сам себе може прогодувати, а решту дає українська влада. І саме ця страшна бандитська влада, з тих грошей, якими Україна дотувала Крим і Севастополь половину розкрадає. Але населення цього не розуміє, вони вважають, що прийдуть українські нацисти і захватять Крим» , – заявив Пілунський.

Як повідомлялось, три екс-президенти України – Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко – заявили про пряме втручання Росії у політичне життя Криму.

Нагадаємо, 25 лютого у Крим прибула група членів фракції Ліберально-демократичної партії Росії Владіміра Жириновского, які нібито заявили про те, що Росія починає видачу паспортів за полегшеною процедурою. Делегацію приймали депутати ВР АРК Сергій Цеков і Сергій Аксьонов.

Згодом, голова комітету Держдуми у справах СНД Лєонід Слуцкій заперечив інформацію про те, що російські депутати обіцяли забезпечити прискорену видачу паспортів РФ в Криму.

Того ж дня проросійські сили блокували Верховну Раду Криму, вимагаючи призначити референдум "про незалежність" і звернутися по допомогу до Росії. Пізніше вони вивісили на будівлі Верховної Ради прапор Російської Федерації.