ДАІ запевняє, що не перешкоджає їхати на Євромайдан

22 Листопада 2013, 20:29

«Департамент ДАІ наголошує – ніяких розпоряджень до регіональних підрозділів щодо затримки руху автобусів не надходило.  Працівники Державтоінспекції стоять осторонь від будь яких політичних проявів і виконують тільки свої прямі обов’язки нагляду за дорожнім рухом», – сказано в повідомленні.

Водночас ДАІ нагадує, що   перевізникам «потрібно слідувати вимогам, що передбачені законодавством у сфері пасажирських перевезень та подбати про технічний стан автотранспорту».

«Водії автобусів, власники яких своєчасно вжили заходів щодо отримання у разі необхідності  дозволу на пасажирські перевезення, транспорт яких перебував у технічно справному стані, а також були виконані інші вимоги передбачені законодавством у сфері пасажирських перевезень, ніяких перешкод руху з боку ДАІ не зустрічають», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, 21 листопада своїм розпорядженням уряд призупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Від вечора  у Києві на Майдані Незалежності почали збиратися незадоволені рішенням уряду. 

Разом із тим поряд із мітингувальниками на Майдані Незалежності комунальні служби намагалися встановити новорічний ярмарок. Згодом представники управління з благоустрою Київміськдержадміністрації намагалися відгородити учасників акції протесту на Майдані Незалежності у Києві, оскільки мітингувальники були обурені діями комунальників. 

22 листопада мітинги на підтримку євроінтеграції України відбулись у ряді обласних центрів.