Арбузов побажав працівникам торгівлі розвивати галузь, а Янукович нагадав про європейські стандарти

28 Липня 2013, 13:18

Так, Арбузов у своєму привітанні зазначив, що торговельна галузь щороку "невпинно нарощує обсяги товарообігу, використовує у своїй роботі нові прогресивні технології, задовольняє потреби населення в якісних товарах, наближаючи стандарти роботи до міжнародних".

"Нехай і надалі Ваші зусилля спрямовуються на забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі, удосконалення її інфраструктури, підтримку вітчизняного товаровиробника, поліпшення якості сервісу. Бажаю Вам міцного здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла та усмішок покупців", – йдеться у привітанні першого віце-прем'єра.

У свою чергу Янукович зазначив, що "від професіоналізму, тактовності та ефективної роботи працівників торговельної сфери залежить якість обслуговування населення, збільшення продажу товарів вітчизняного виробництва та зміцнення економічного потенціалу нашої держави".

"Упевнений, що ви й надалі будете впроваджувати передові технології, наближаючи показники галузі до високих європейських стандартів", – додав президент.

Як відомо, День працівників торгівлі відзначається в Україні щороку в останню неділю липня.