Міліція затримала підозрюваного у нападі на агрофірму Корнацького

24 Червня 2013, 14:34

«33-річного чоловіка було доставлено до підрозділу міліції м. Київ для проведення першочергових слідчих дій. Наразі супроводження затриманого до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) м. Миколаєва ускладнюється тим, що у громадянина різко погіршився стан здоров’я. Лікарі швидкої медичної допомоги зазначили, що діагностувати захворювання можливо лише в умовах стаціонарного лікування», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронцями направлено запит до Управління охорони здоров’я із проханням створення комплексної комісії для встановлення ступені важкості захворювання затриманого та можливості його утримання в умовах ІТТ.

Як відомо, 18 червня  колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацькийзаявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких" у селі Чаусове-2.

За фактом бійки і стрілянини міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 294 Кримінального кодексу України (організація масових заворушень).

Міліція проводила слідчі дії щодо 20 осіб, яких підозрюють у нападі на «Агрофірму Корнацьких».

В інтерв'ю Тиждень.ua Аркадій Корнацький повідомив, що проти  його агрофірми порушено понад 30 кримінальних справ.