У Києві на Печерську за ніч підпалили шість автомобілів

10 Травня 2013, 15:07

«Починаючи з  03.55 год. вогнеборці спочатку гасили 3 припаркованих автомобілі на проїжджій частині дороги на вул. Білокур Катерини, 4: Nissan Qashqai, в якого вогнем пошкоджено бризговик та підкрилки; у автомобілів Honda Pilot та Lexus RX 350 – пошкоджені бризговики та задня частина бампера; Через декілька хвилин за адресою Білокур Катерини, 1 виникла пожежа в 2 автомобілях: Suzuki – пошкоджено заднє праве крило та бризговик, Mitsubishi Outlander – пошкоджено бризговик та підкрилки. А на вулиці Бастіонна, 9 пожежа виникла в автомобілі «Газель», внаслідок згоріло заднє ліве колесо та пошкоджені задні підкрилки. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не встиг знищити автомобілі, і власники швидко зможуть їх відремонтувати. Прізвища власників та збиток наразі з’ясовуються», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, у Тернополі 9 травня головному комуністу області розбили німецьке авто.

4 травня в В Ужгороді підпалили BMW чиновника міськради. ДО цього, 28 квітня На Закарпатті спалили Mercedes ML 350, 2012 року випуску депутата облради.

Нагадаємо, у лютому у Мукачевому спалили авто начальника відділу боротьби з наркотиками.

У грудні 2012 року, в День працівників прокуратури у Мукачевому спалили позашляховик Mersedes Benz ML-350 прокурора міста Руслана Біловара.

Через три тижні, в ніч на 22 грудня, в Ужгороді спалили кросовер Hyundai Santa Fe заступника мера Ужгорода Юрія Белякова.