Партія Кличка домовилася “дружити” з партією Саакашвілі

23 Грудня 2012, 16:20

"Сторони будуть вести постійний діалог з актуальних питань соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку України і Грузії, Європейського Союзу та міжнародних відносин. Співробітництво партій буде, зокрема, спрямовано на досягнення Україною відповідності критеріям для приєднання до європейської спільноти", – наголошується в повідомленні.

Як відзначають в прес-службі, в Тбілісі Кличко був присутній на конференції партії "Єдиний національний рух", де зустрівся з Саакашвілі, а також відвідав новий Будинок юстиції.

"Грузини показали, що великі за масштабами і значущістю зміни можуть відбутися протягом лише кількох років. Я порівнюю свої враження від Грузії кінця дев'яностих і сьогоднішньої – різниця принципова. Це вже інша країна. Останнім прикладом стали парламентські вибори, які відбулися тут у жовтні. Грузія показала всім, що вона демократична держава, де опозиція може прийти у владу шляхом демократичних виборів ", – зазначив лідер «УДАРу» під час виступу на конференції.

Як повідомлялось, президент Грузії Міхаіл Саакашвілі після оголошення результатів парламентських виборів визнав поразку своєї партії і заявив про перехід в опозицію.