На ремонт мостів і автобусних зупинок на шляху до дачі Януковича витратять 11,5 млн грн.

11 Грудня 2012, 11:25

«До кінця наступного року коштом державного бюджету на вказаному відрізку дороги повинні відремонтувати два мости на 3,6 і 14,7 км дороги, влаштувати водовідвідні лотки та зливоприймачі, з’їзди, чотири майданчики для зупинки автотранспорту та автобусні зупинки, зробити розмітку дороги», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що дорога Димер – Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де розміщена мисливська резиденція Януковича, відома як «Сухолуччя».

Як раніше повідомлялося, 16 листопада Служба автомобільних доріг у Київській області уклала договори на додаткові та залишкові роботи в рамках поточного середнього ремонту автодоріг до «Сухолуччя», загальною вартістю 5,54 млн грн.

Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-тетерівського заповідника в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок «Кедр».

ГО «Товариство мисливців і рибалок «Кедр» засноване в 2008 році губернатором Черкащини Сергієм Тулубом, головою Укравтодору Володимиром Демішканом і міністром енергетики Юрієм Бойком. Це товариство має адресу в с.Нові Петрівці біля Києва, де розташовано резиденцію «Межигір’я» Віктора Януковича.

З урахуванням цієї закупівлі, на ремонт автошляхів від Києва до резиденції  та доріг у самому лісгоспі вже витратили 133,54 млн грн.