Розгляд апеляції Луценка перенесли на завтра

20 Листопада 2012, 18:59

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, сьогоднішнє засідання тривало весь день. Суд встиг розглянути клопотання захисту, відхиливши всі прохання про проведення судового слідства, виклик додаткових свідків і витребування документів, вивчити матеріали справи, а також заслухати думку сторін та доповнення до апеляції.

Адвокат Олексій Баганець просив суд задовольнити апеляцію, скасувати вирок Печерського суду і закрити кримінальну справу. Представники держобвинувачення, у свою чергу, заявили, що апеляційна скарга не підлягає задоволенню.

Очікується, що на завтрашньому засіданні апеляційного суду екс-міністр внутрішніх справ виступить із заключним словом, і колегія суддів віддалиться в дорадчу кімнату для ухвалення рішення.

Нагадаємо, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка сьогодні доставили з Менської колонії до Києва на засідання Апеляційного суду. Суд розглядає апеляційну скаргу Луценка на рішення Печерського райсуду у справі про санкціонування стеження за екс-водієм колишнього заступника голови СБУ Валентином Давиденко.