Податківці закупили у земляків свого начальника спецзв’язок і відеостіни за 15 млн

18 Жовтня 2012, 13:23

Для проведення відео-конференцій за участі співробітників податкової в регіонах придбано мобільний термінал Cisco TelePresence CTS-MX300-55-K9 з джерелом безперебійного живлення Eaton Nova AVR 625 для головного офісу ДПС на Львівській площі, 6 в Києві і 27 систем персональної телеприсутності CISCO EX90, які мають бути розташовані в обласних підрозділах податкової.

За вимогою ДПС, замовлене обладнання регіональні підрозділи мають отримати  впродовж п’яти днів з моменту укладання угоди. Відтак обладнання вже має перебувати у місцях призначення.

У такіж терміни має прибути обладнання для захищеної системи спеціального зв’язку вартістю 10,00 млн грн для головного офісу ДПС та 44 регіональних підрозділів і СДПІ по роботі з великими платниками податків,.

Система включає в себе одну відеостіну розміром 3х1,7 метри, дві відеостіни розміром 2х1,1 метри, а також інше обладнання, необхідне для відео- та аудіоконференцзвяку.

Донецьке ТОВ «АМІ» зі статутним капіталом 40 тис грн. засновано мешканцем Дружківки Анатолієм Нозіком. Фірма почала вигравати тендери в системі ДПС в 2011 році – після призначення головою податкової служби Олександра Клименка, який до цього очолював ДПА у Донецькій області. За останні чотири роки «АМІ» виграло тендери на загальну суму 109,67 млн грн.

Олександра Клименка призначено головою Державної податкової служби України 7 листопада 2011 року. Він має дружні стосунки з сином президента Олександром Януковичем і вважає, що донецькі фахівці завжди цінувалися в Києві

Як повідомлялось, нещодавно Державна податкова служба України придбала у Києві 38 квартир за цінами нижче ринкових на загальну суму 20,09 млн грн. Зокрема, придбано 15 однокімнатних квартир за середньою ціною 426 тис грн., 18 двоквартирних за 561 тис грн. та 5 триквартирних за 719 тис грн.