На Чернігівщині Чечетов допомагав регіоналу піаритися в дитсадку

17 Жовтня 2012, 16:27

«12 жовтня кандидат в народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу №206 Станіслав Прокопенко  відвідав село Раїще Чернігівського району Чернігівської області у рамках відкриття дошкільного навчального закладу «Левеня», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час святкування голова Чернігівської районної держадміністрації Микола Кудрик виступив з привітальним словом, в якому агітував за кандидата в депутати Станіслава Прокопенка.

Як зазначають активісти, і Чечетов, і Прокопенко після офіційної частини свята роздавали дітям подарунки.

Також "Опора" повідомляє, що у місті Бар, Вінницької області проводяться агітаційні заходи на підтримку кандидата у депутати по виборчому округу №14 Віктора Жеребнюка за участю неповнолітніх дітей.

Як стверджують активісти, дітям 10-13 років для катання на території площі міста безкоштовно роздають роликові ковзани. Проте, щоби покататися на роликах, діти мають одягти футболку з символікою та ім’ям Жеребнюка.

Нагадаємо, кандидати в депутати часто проводять агітацію у навчальних закладах. Так, 1 вересня регіонали та комуністи роздавали школярам подарунки, виступали з агітаційними промовами на святкових лінійках і долучали до цього вчителів.