Регіонал запевняє, що ПР є еталоном роботи з виборцями

5 Вересня 2012, 07:17

Регіонал переконаний, що ПР є тією політичною силою, на яку інші партії мають рівнятися.

«Партія регіонів – це та партія, яка показує приклад, як повинні працювати інші політичні сили. Партія регіонів має структуру, має організацію, програму дії, реально працюють люди на місцях, реально працюють з виборцями, є звітність агітаторів, команд, узгоджена політика щодо співпраці зі ЗМІ. Є реальна програма. Так повинні працювати всі партії», – підкреслив він.

За його словами, опоненти ПР, за невеликим виключенням, «не маючи структур на місцях, не маючи людей, не маючи практично програми, просто зосереджуються на якійсь критиці або вигадують якісь факти, яких не було і на цьому роблять інформаційний привід, що люди вірять, на негативі за них проголосують, вони пройдуть до Ради, а потім будуть бігати з однієї фракції до іншої».

Нардеп переконаний, що це дуже погано, що в Україні дуже обмаль таких структурованих політичних сил, які мають команди, програми, які виважено і відповідально підходять до виборчої кампанії.

«Тому я вважаю, що Партія регіонів – це зразок сьогодні не тільки для України, а й для наших сусідів, як треба працювати в демократичному суспільстві», – підкреслив регіонал.

Він наголосив, що партія влади не використовує адмінресурс, а в деяких випадках адмінресурс працює навіть проти ПР.

«На білбордах представлені всі політичні сили. У ЗМІ, зокрема і в регіональних, всі політсили представлені. А що стосується центральних каналів, то не називаючи Партію регіонів, таку видають критичну інформацію, що можна вважати, що адмінресурс працює проти провладної сили, проти Партії регіонів. Я не знаю, з якою метою це робиться, але центральні канали подають стільки негативу про життя країни у новинах, чи просто у своїх передачах», – поскаржився нардеп.

За його словами ЗМІ часто підхоплюють неправдиву інформацію, яку іноді спеціально підготовлено проти партії влади.

«Різноманітний адмінресурс діє саме проти партії влади і в тому числі зі сторони центральних каналів, і регіональних ЗМІ, і провідних сайтів інтернету. Якщо ми хочемо зробити добре для суспільства, а не думати тільки про те, як на чомусь заробити, треба хоча б баланс тримати, а не тільки обливати брудом партію влади. Я розумію, що владу українці завжди не любили, але є якісь розумні обмеження», – підкреслив Зубанов.

Як повідомлялось, громадянська мережа «Опора» констатує активізацію використання «чорного піару» та брудних технологій у регіонах.

Нагадаємо, результати моніторингу «Опори» засвідчили, що Партія регіонів лідирує за кількістю передвиборчих порушень.