«Регіонал»: ми виборчий список робили з авторитетних людей

4 Вересня 2012, 08:18

Відповідаючи на запитання, яким чином і чому до списку Партії регіонів потрапили троє колишніх представників Народної партії Володимира Литвина, Рибак пояснив: "Це соціологічні дослідження показали. Ми список робили з авторитетних людей у кожному регіоні і люди називали ці прізвища. І згідно з тими рейтингами, які ми проводили, вони опинилися у нас у списку. Я не бачу тут нічого поганого".

"Регіонал" також схвалює те, що у списку Партії регіонів є багато представників великого бізнесу.

"Звичайно, у нас є депутати, які мають великий бізнес. А кого ж запрошувати у парламент, ніж тих людей, які створили десятки робочих місць, платять заробітну плату", – наголосив він.

Рибак додав: "У великий світ Україна нового нічого не внесла. І якщо людина в умовах, які сьогодні є в Україні, створила тисячу робочих місць – то нехай переносить досвід на країну і дасть всім високу зарплатню, дасть робочі місця, щоби сім'ї наші могли гідно жити, щоби піднялася Україна".

Як повідомлялось, у прохідній частині списку ПР опинилися переважно діючі народні депутати, причому не тільки з фракції Партії регіонів. Наприклад, на 16-му, 38-му і 45-му місцях – представники Народної партії Володимира Литвина – лідер фракції Народної партіїв Раді Ігор Шаров, Олег Зарубінський та Катерина Ващук відповідно.

Нагадаємо, син прем’єра Олексій Азаров висунутий кандидатом від Партії регіонів за 47 округом в місті Слов'янськ Донецької області.

Читайте також: Нова казка про «покращення»: програма Партії регіонів складається з попередніх обіцянок