Попова зловили на агітації за провладних кандидатів

31 Серпня 2012, 12:24

Так,голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов залучає до офіційних міських заходів кандидатів в депутати від Партії регіонів, які використовують ці заходи для власної політичної агітації.

Зокрема,лише за останній тиждень при відкритті сквера на вулиці Мартиросяна у Солом’янському районі Олександра Попова супроводжував кандидат в депутати Максим Луцький, а при відкритті дитячого дошкільного закладу № 196 в Голосіївському районі голову КМДА супроводжував кандидат в депутати Ігор Лисов.

На фото: Попов та Луцький відкривають сквер

На фото: Попов та Лисов відкривають дитсадок

«Обидва регіонали вели передвиборчу агітацію за себе особисто та за партійний список», – сказано у повідомленні руху «Спільна справа».

Також були зафіксовані випадки використання муніципальних ЗМІ для безоплатного висвітлення діяльності вищезазначених кандидатів та кандидата в депутати від ПР Валерія Борисова, що балотується в Деснянському районі столиці.

Як зазначають активісти руху «Спільна Справа», такі дії мають ознаки злочину, передбаченого ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовим становищем), за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.