Агітація «регіоналів»: від зізнань у любові до бойової техніки на вулицях

30 Серпня 2012, 15:48

Кандидат в депутати від ПР в мажоритарному виборчому окрузі № 42 Тетяна Бахтєєва вирішила продовжити свою, раніше започатковану, традицію підкупу виборців, яку вона скромно вважає благодійністю.

30 серпня у Донецьку на святі посвячення у студенти, першокурсники Національного університету отримали від Бахтєєвої в подарунок пакети із зізнаннями в любові та флешами й блокнотами.

А на Одещині кандидат в депутати від ПР, колишній бютівець Віталій Барвіненко використовує для агітації броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ).

Cьогодні вранціпо вулицях міста Татарбунари роз'їжджала броньована розвідувально-дозорна машина з прапорами Партії регіонів і агітаційним плакатом Барвіненка.

Самого кандидата удепутати також бачили у місті. ЙогоМерседес S600 у супроводі машини ДАІ і того самого БРДМ проїхав центральними вулицями міста до православного храму, де Барвіненко взяв участь у службі з нагоди храмового свята.

Як повідомлялось, 29 серпня кандидат в депутати за списком Партії регіонів Михайло Чечетов, перебуваючи на Чернігівщині, спільно з представниками Чернігівської обласної та місцевих райдержадміністрації вручав виборцям цінні подарунки, а також долучався до офіційних заходів місцевої влади, на яких здійснювалась агітація за Партію регіонів.

Читайте також: «Країну подолано!»: регіонали хочуть виграти вибори не ділом, а рекламою