Регіонал назвав скарги “Батьківщини” до ЦВК щодо прапорів “юридичним спамом”

27 Серпня 2012, 20:54

"Партія "Батьківщина" подала до ЦВК дві скарги з приводу того, що нібито Партія регіонів порушила законодавство при проведенні передвиборної агітації. Зокрема, орієнтуючись на повідомлення в ЗМІ, вони (представники партії "Батьківщина") вказали, що ніби в держустановах незаконно вивішуються прапори Партії регіонів ", – сказав політик.

Забарський повідомив, що ЦВК розглянула дані скарги, і всі її члени одноголосно відмовили в їх задоволенні.

"Оскільки ці скарги не відповідають вимогам закону про вибори народних депутатів. А саме: вони не були підкріплені належними доказами", – повідомив депутат.

Регіонал також зазначив, що у своїй скарзі представники "Батьківщини" вказували на те, що нібито біля Ради Міністрів Автономної Республіки Крим було вивішено прапори Партії регіонів.

"Хоча на сайті " Фронту змін " було написано про те, що саме активісти "Батьківщини" вивішували там свої прапори", – зауважив Забарський.

"І оскільки ці скарги не були оформлені згідно з вимогами закону, то єдина їх мета – створення чергового інформприводу. Подібні скарги є юридичним спамом або є зловживанням правом на скаргу ", – переконаний політик.

Він також підкреслив, що Партія регіонів провела вже не одну виборчу кампанію і завжди суворо дотримувалася виборчого законодавства.