Уряд Азарова зібрався у передвиборчу відпустку

3 Серпня 2012, 10:15

Про це він сказав перед подачею в Центрвиборчком документів кандидатів у депутати від ПР.

"Всі міністри, і я в тому числі, після того, як нас тут зареєструють кандидатами в депутати, ми всі дружно підемо у відпустку буквально наступного дня", – сказав він.

Відповідаючи на запитання, чому в списку кандидатів від ПР немає голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, він відповів, що буде продовжувати виконувати свої обов'язки й не братиме участь у виборчій кампанії.

Крім цього, коментуючи включення до списку ПР чинних депутатів Ради від Народної партії, він зазначив, що попередня домовленість про спільну участь у виборах була досягнута кілька років тому при створенні коаліції в парламенті із фракціями Народної партії й Комуністичної партії.

Нагадаємо, 30 липня ПР затвердила список кандидатів у депутати Ради в багатомандатному загальнодержавному окрузі й включила прем'єр-міністра, голову ПР Миколу Азарова, народну артистку Таїсію Повалій, віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики, заступника голови ПР Сергія Тігіпка, секретаря Ради національної безпеки і оборони, члена президії партії Андрія Клюєва й голову фракції ПР у Верховній Раді, заступника голови ПР Олександра Єфремова до першої п'ятірки виборчого списку на вибори парламенту.

Повний список кандидатів Партія регіонів так і не оприлюднила. ЗМІ вдалося з’ясувати імена лише 150 кандидатів від ПР.  

Читайте також: Виборчий список ПР: відомих «регіоналів» розбавили «тушками»

Раніше прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко заявив, що прем'єр-міністр Микола Азаров має намір піти у відпустку в листопаді.