Діагнози Тимошенко ставлять у Добкіна?

13 Липня 2012, 00:49

На адресу редакції "Главное" надійшов електронний лист, відправником якого вказана ЦКБ "Укрзалізниці". Тема листа: "Інформація ЦКБ Укрзалізниці з приводу обстеження Ю.Тимошенко".

В прикріпленому docівському файлі розповідається про проведення 10 липня діагностичноого дослідження пацієнтки Ю.Тимошенко "на апаратурі експерт-класу".

"У порівнянні з попереднім медичним висновком з лютого поточного року негативної динаміки процесу не виявлено, наявна стабілізація. Також результати досліджень вказують на хронічність процесів", – йдеться в листі.

Там також нагадується, що Тимошенко "вже два місяці з моменту госпіталізації в стаціонар ЦКБ Укрзалізниці продовжує відмовлятися від будь-яких ін'єкцій і від здачі аналізів крові".

"Ми засумнівалися, що лікарі мають право поширювати подібну інформацію про своїх пацієнтів. І не даремно.
У властивостях документа "доктора" забули затерти установу, в стінах якої був приготований "діагноз Тимошенко" – ХОДА або Харківська обласна державна адміністрація", – зазначають журналісти.

У виданні зазначають, що такий же лист надіслали на електронні адреси ще десятці ЗМІ, оскільки їх адреси були у переліку отримувачів.

Як повідомлялось, 11 травня німецький лікар Лутц Хармс по завершенні триденного візиту повідомив, що стан здоров’я екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування у Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, покращився.

Напередодні Тимошенко пройшла обстеження у центрі променевої діагностики ЦКЛ №5 у Харкові.

Від 9 травня вона перебуває на лікуванні у центральному корпусі лікарні.