Захисник Тимошенко звинуватив Пшонку у брехні

7 Травня 2012, 15:44

Як повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», адвокат назвав брехнею інформацію про те, що Тимошенко вживає соки або якісь інші суміші.

«Ніяких соків у її раціоні немає», – наголосив захисник.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, як може відбуватися лікування Тимошенко в ситуації коли вона голодує, адвокат зазначив, що не є спеціалістом, але, на його думку, перед початком лікування екс-прем’єр-міністру потрібен буде деякий час, щоб відновити організм.

При цьому Плахотнюк додав, що поки не має інформації щодо того, чи буде завтра лідер опозиції переведена до лікарні «Укрзалізниці».

Нагадаємо, 4 травня генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Тимошенко вживає воду і соки.

Як повідомлялося, захисники зачитали сьогодні звернення Тимошенко, у якому вона дякує за підтримку та просить своїх прихильників припинити голодування, оголошене на знак солідарності з нею.

Тимошенко заявила про початок голодування з 20 квітня. У цей день її перевозили з колонії до лікарні у Харкові. За словами самої Тимошенко, при перевезенні працівники колонії нанесли її удар кулаком в живіт. Вона написала у прокуратуру про грубе поводження. Однак справа порушена не була.

4 травня Тимошенко після зустрічі в п'ятницю з лікарями німецької клініки "Шаріте" попередньо погодилася на лікування в лікарні залізничників в Харкові з 8 травня, якщо прибуде німецький лікар з цієї клініки.