Путін помітингував у Лужніках на свою підтримку

23 Лютого 2012, 13:24

Тисячі учасників акції на підтримку Владіміра Путіна пройшли маршем набережною Москва-ріки до стадіону "Лужніки". За інформацією кореспондентів з місця події, на трибунах Великої спортивної арени не було вільного місця. Згодом перед учасниками акції виступив прем'єр-міністр Росії Владімір Путін.

"Ми любимо Росію, нас десятки мільйонів. Ми всі готові працювати на благо нашої улюбленої батьківщини. Ми не допустимо, аби хтось нав'язував нам свою волю", – звернувся Путін до присутніх. В Головному управлінні МВС Москви повідомили, що поліція затримала кілька десятків мігрантів, які збиралися піти на мітинг прихильників Владіміра Путіна за гроші.

Мітинг, який тривав близько двох годин наразі завершився.

Нагадаємо, напередодні прибічники чинного прем’єр-міністра Росії Путіна почали роздавати набори "тихого борця за Путіна" у центрі Москви.

4 лютого на Поклонній горі у Москві відбулася акція на підтримку Путіна. При цьому у соцмережах з'являтися безліч скарг від працівників бюджетних організацій і держкомпаній, які повідомляли про те, що начальство примушує їх організовано йти на мітинг на підтримку Путіна.

18 лютого у Москвівідбувся автопробіг на підтримку Путіна.