Лідер «тушок» розпочав кампанію з використання адмінресурсу

30 Січня 2012, 09:49

Зокрема, в Семенівському, Варвинському та Сосницькому районах Чернігівської області Рибакова та його помічників систематично запрошують керівники місцевих адміністрацій на урочисті заходи з нагоди відкриття об’єктів соціальної інфраструктури, мостів, транспортних розв’язок, надання допомоги місцевим школам (передача автобусів, відкриття комп’ютерних класів, закупівля навчального обладнання тощо).

«Не дивлячись на те, що реально кошти виділяються з державного бюджету, присутнім намагаються подати це як особисту заслугу Рибакова. Публікації, які висвітлювали його діяльність, з’являлися в районних комунальних виданнях Сосницького, Коропського, Борзнянського, Бахмацького, Талалаївського, Срібнянського, Варвинського районів», – повідомляє «Спільна справа».

В цих же районах, зазначають в громадянському русі, виборцям від імені депутата безкоштовно роздають продуктові та кондитерські набори.

Раніше Тиждень повідомляв, що представники Партії регіонів вже почали активну передвиборчу агітацію в регіонах, роздаючи виборцям під виглядом благодійної допомоги безкоштовні квитки, продуктові набори, цукерки.