Мешканцям Луганська пропонують вступати у Євразійський союз Путіна

17 Листопада 2011, 12:29

Протягом останнього тижня на деяких місцевих телеканалах Луганська та електронних білбордах почали демонструвати рекламний відео-ролик про необхідність приєднання України до нового дітища Владі міра Путіна – Євразійського союзу.

Депутат облради від фракції комуністів, голова партії Народної партії вкладників і соціального захисту, Владислав Кривобоков пропонує землякам: «Вібирай будуще со знаком качества».

фрагмент відео-ролика

Кривобоков відомий на Луганщині противник євро інтеграції України, який нещодавно заявив, що готовий позбавити себе життя, якщо наша країна приєднається до ЄС.

фрагмент відео-ролика

Як повідомлялось, 11 листопада на зустрічі із закордонними експертами, членами Валдайського клубу російський прем’єр Владімір Путін заявив, що ймовірно проголосить створення Євразійського союзу у грудні, в 20 річницю розпаду Радянського Союзу.

фрагмент відео-ролика

Згідно з концепцією Путіна, новим надержавним утворенням будуть керувати комісари. Нагадаємо, на початку жовтня Путін оприлюднив свою ідею створення  Євразійського союзу – міждержавного утворення, в яку повинен перерости Митний союз РФ, Білорусі і Казахстану.

фрагмент відео-ролика

Спостерігачі розцінили концепцію Путіна як спробу відродити СРСР. Сам російський прем'єр відкидає такі припущення.

Згодом Путін заявив, що Євразійський економічний союз з'явиться не раніше 2015 року. Читайте також: Путін зробив ставку на реанімацію СРСР.