У Колеснікова не планують звільняти начальника Одеського порту через карну справу

16 Серпня 2011, 18:39

За його словами, наразі триває перевірка порту, є претензії з боку Головного контрольно-ревізійного управління, однак у самого міністерства до керівництва Одеського порту претензій немає.

Нагадаємо, 4 серпня, Центральний районний суд Сімферополя постановив відпустити під підписку про невиїзд начальника державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" Миколу Павлюка. Того ж дня його знову затримали. 7 серпня повторилося звільнення і повторне затримання Павлюка.

У червні прокуратура Одеської області порушила справу за фактом незаконної здачі в оренду будівлі готелю "Одеса", розташованої біля Одеського морського вокзалу.

Потім Генеральна прокуратура передала справу до прокуратури Криму, де її перекваліфікували, і 12 липня порушили вже за завдання збитків державі 170 тис гривень.

25 липня прокуратура Криму порушила другу кримінальну справу проти нього – за підозрою у завданні збитків державі 700 тис гривень. Увечері 27 липня співробітники прокуратури затримали Павлюка в Одесі і доставили його в ізолятор тимчасового утримання в Сімферополі.

29 липня порушено ще одну справу.