Україна відправляє в Індію першу партію модернізованих Ан-32

20 Травня 2011, 11:52

«В рамках виконання контракту з ВПС Республіки Індія на ремонт, продовження ресурсу та модернізацію літаків Ан-32  18 травня було підписано акти прийому передачі робіт по першій партії з 5 літаків між ДГЗП «Спецтехноекспорт» та представниками інозамовника», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Відліт цієї партії літаків заплановано на 27 травня.

«Одночасно інозамовнику буде відвантажено обладнання для розвитку авіаремонтних потужностей у Республіці Індія. До кінця 2011 року заплановано відвантаження ще двох таких партій літаків. Як відомо, згідно умов контракту, 40 літаків буде відремонтовано та модернізовано в Україні, а 65 – в Індії», – повідомила прес-служба.

Окрім цього, 18 травня розпочалися ознайомчі польоти з індійськими екіпажами.

Контракт між дочірнім підприємством компанії «Укрспецекспорт» – «Спецтехноекспорт» та представниками іноземного замовника виконується вчасно, наголошують у прес-службі.

Нагадаємо, 20 квітня держпідприємство «Завод ім. Малишева» відвантажило зі своєї території для відправки Збройним силам Іраку 26 одиниць техніки.

21 квітня держпідприємство «Київський ремонтно-механічний завод» відвантажило 12 БТР-ЗЕ1 в Таїланд в рамках виконання контракту, укладеного між ДК «Укрспецекспорт» і Королівським Тайським Флотом.