У Бейруті 30 українців звернулися за фінансовою допомогою

6 Серпня 2020, 14:43
У Бейруті 30  українців звернулися про невелику грошову допомогу, а три українські родини повідомили в Посольство України в Лівані про значне пошкодження їхнього житла. Про це 6 серпня повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив на онлайн-брифінгу, як передає Укрінформ.
 

"До Посольства України в Лівані звернулося три українські родини з повідомленням щодо значного пошкодження їхніх помешкань унаслідок вибуху. Одна громадянка України повідомила про руйнування її квартири та незначні тілесні ушкодження, яких вона зазнала. Посольство України в Лівані опікується долею цих громадян. Ми надаватимемо їм необхідну підтримку. В тому числі є запит від 30 осіб на отримання невеличкої грошової допомоги. Ми зараз працюємо над вирішенням цього питання так само", – зазначив Кулеба.

 

Нагадаємо, 4 серпня поблизу центру Бейрута стався вибухЗагинули щонайменше 100 осіб, поранені 4 тисячі. Достеменна причина вибуху невідома, за попередньою інформацією – вибухнули 2700 тонн аміачної селітри. Верховна рада оборони Лівану оголосила Бейрут зоною лиха. Пізніше стало відомо, що Україна може відправити до Лівану рятувальників.