У Києві не підтвердили жодного випадку зараження коронавірусом – МОЗ

4 Лютого 2020, 10:27

Двом пацієнтам, які звернулися з підозрою на коронавірус у Києві, не підтвердили підозру на зараження новим корона вірусом. Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

"1 лютого до аеропорту Бориспіль звернулися 2 пасажири щодо підозри на захворювання 2019-nCoV. За результатами огляду встановлено попередній діагноз ГРВІ. Враховуючи, що ці пасажири прибули з Китаю, вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Олександрівської лікарні у м. Києві", – зазначають у МОЗ.

У повідомленні зазначають, що відхилили підозру ще у трьох випадках у осіб, які повернулися з Китаю . Їм встановили діагноз «аденовірусна інфекція».

 

У МОЗ наголошують, що в Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано.

 

Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ та Міністерство охорони здоров'я рекомендують тимчасово утриматися від туристичних і ділових поїздок до Китаю, особливо до провінції Хубей та міста Ухань. Там існує найбільший ризик зараження новим коронавірусом.