Замах на керівника зернової корпорації. Підозрюваний вийшов під заставу і зник

4 Березня 2018, 13:30

Один з підозрюваних у замаху на керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" за рішенням суду вийшов під заставу і не з'явився за викликом до суду. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

 

Адвокати не змогли повідомити, де знаходиться їхній підзахисний.  

 

«3 березня один із фігурантів, а саме виконавець, який вніс визначену суму застави та звільнився з-під варти, не з’явився до суду без поважних на те причин. Його захисники не володіють інформацією про місце його перебування», – йдеться у повідомленні.

 

Як зазначили в поліції, 1 та 2 березня Печерським судом чотирьом підозрюваним у замаху було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави – 352,4 тисячі гривень кожному.

 

Нагадаємо, правоохоронці затримали 28 лютого чотирьох зловмисників, які підозрюються у замаху на вбивство керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

 

Раніше директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник повідомив, що ПАТ «Державна продовольча зернова корпорація»  зазнала збитків на суму понад $60 млн дол. через корупційні схеми, до яких мають відношення компанії контрольовані російським бізнесом.