Протистояння між Плотницьким та Корнетом. Геращенко озвучив свою версію конфлікту

21 Листопада 2017, 16:17

Депутат Верховної Ради України Антон Геращенко повідомив, що конфлікт між "головою ЛНР" Ігорем Плотницьким та "екс-міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом розгорівся через те, що вони не поділили між собою контрабандні потоки, доходи від різного роду злочинної діяльності. Про це пише УНІАН.

Геращенко зазначив, що до протистояння вже залучені ватажок бойовиків "ДНР" Олесандр Захарченко і Федеральна служба безпеки РФ.

"Плотницький через рішення фейкового суду отримав рішення про відсторонення Корнета від посади "міністра внутрішніх справ", однак той закликав на допомогу людей ватажка так званої "ДНР" Захарченка і, скориставшись його підтримкою, спробував показати силу й заявив про те, що він виконувати це рішення "суду" не буде", – зазначив Геращенко.

Водночас, за його словами, Плотницький звернувся до своїх російських кураторів із ФСБ РФ і зажадав підтримки російського спецназу.

"Маю велику надію, що вони там один одного перестріляють. Хотілося б у це вірити", – підсумував нардеп.

Як повідомлялося,  21 листопада озброєні люди в камуфляжі без розпізнавальних знаків оточили в окупованому Луганську будівлю так званого "Міністерства закордонних справ ЛНР" та весь урядовий квартал міста. Згодом, ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький виступив із заявою та повідомив, що ця ситуація пов'язана із відстороненням від займаної посади міністра внутрішніх справ Ігоря Корнету, що відбулося напередодні.