У Грузії учасників акції “Ні російському фашизму” закидали яйцями і пляшками

24 Липня 2017, 09:38

У Грузії учасників акції, організованою партією «Європейських демократів» закидали яйцями і пляшками з водою. Про це повідомляє портал «Грузія Online».

Інцидент стався біля Будинку залізничників на проспекті Агмашенебелі, де учасники ходи перетнулися з прихильниками «Маршу грузин».

Учасники акції від «Європейських демократів» вийшли на мітинг під гаслом «Ні російському фашизму в Грузії». У той же час біля Будинку залізничників зібралося близько 200 активістів «Маршу грузин», які  стали кидати яйця і пляшки з водою в «евродемократов». Одна з учасниць ходи постраждала, їй розбили голову невідомим предметом. Їй було надано медичну допомогу.

Поліція Грузії втрутилася у події і запобігла виникненню сутички. Після цього учасники обох акцій провели мітинги в різних місцях проспекту і звинуватили один одного в пропаганді ідей фашизму.

Нагадаємо, служба державної безпеки Грузії заявила, що російські прикордонники продовжують незаконну бордеризацію на кордоні окупованої Південної Осетії. Президент Грузії відповів Росії на порушення територіальної цілісності країни.