У Раду направлять подання на зняття недоторканності з нардепа групи “Відродження”

23 Травня 2017, 15:18

У Верховну Раду направлять подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата групи "Відродження" Геннадія Бобова. Про це написала у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова", – написала Сарган.

За її словами, аналогічні подання на народних депутатів фракції Радикальної партії Андрія Лозового і фракції "Народний фронт" Євгена Дейдея повернули на доопрацювання.

"Ще два подання на нардепів А.Лозового і Є.Дейдея генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційну прокуратуру на доопрацювання", – додала Сарган.

Як повідомлялося, генпрокурор Юрій Луценко 19 травня заявив, що в рамках перевірки електронних декларацій ГПУ підготувала подання до Верховної Ради України на зняття депутатської недоторканності з трьох народних депутатів — Геннадія Бобова (група "Відродження"), Євгена Дейдея (фракція "Народний фронт" та Андрія Лозового (фракція "Радикальної партії").