Гринів заявив про намір повторно внести поправки до е-декларування

4 Жовтня 2016, 11:33

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів має намір повторно внести у Верховну Раду поправки до законодавства про електронне декларування доходів чиновників. Про це він сказав, виступаючи на засіданні парламенту у вівторок.

Гринів наголосив, що залишається прихильником того, що інформація електронного декларування має бути для службового користування:

"Я залишаюся далі прихильником. Я внесу ці поправки тоді, коли дискусія в суспільстві буде готова зі всіма аргументами", – сказав він.

На думку глави фракції БПП, питання боротьби з корупцією "забалакується". Він пропонує переходити до "реальних кроків", а саме віддати перевірку даних у деклараціях компетентним антикорупційним органам.

Як повідомлялося, лідер фракції «Блок Петра Порошенко» у Верховній Раді України Ігор Гринів відкликав свій законопроект №5192, який пропонує поправки в законодавство про електронне декларування. Напередодні Гринів зазначив, що відповідне рішення прийняв після розмови з президентом України Петром Порошенком.