Глава Нацполіції пояснила, чому ініціювала відставку Терещука

16 Грудня 2015, 12:15

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе прокоментувала своє прохання до міністра внутрішніх справ про відставку начальника головного управління Нацполіції в Києві Олександра Терещука. Про це вона розповіла у Вашингтоні.

«Найголовніше, що мене цікавить у кожній людині–менеджеру, який повинен командувати, наприклад, поліцією Києва?», – зазначила Деканоїдзе.

У першу чергу, за її словами, це те, «чи готова людина до змін?». Друге, «яка концепція розвитку цієї людини?». І третє, як він працює на сьогодні.

«Я була незадоволена його роботою, і тому ініціювала його відставку», – підкреслила глава Нацполіції України.

Читайте також: Терещук прокоментував заяви керівників МВС про його звільнення

Як повідомлялося, глава МВС України Арсен Аваков повідомив, що звільнив начальника поліції Києва Олександра Терещука і декількох високопоставлених співробітників столичного главку.

Раніше повідомлялося, що Глава Національної поліції ініціювала відставку Терещука.

Як відомо, Олександр Терещук з 2012 по 2014 рік очолював Управління МВС України у Волинській області, після чого переїхав до Києва, де став керівником столичної міліції. Під час очищення влади Терещук був люстрований, проте президент України Петро Порошенко скасував рішення про люстрацію, а згодом міліціонера відновили на посаді очільника МВС Києва.