Терористи завезли у Макіївку дві установки “Точка У” – штаб АТО

13 Травня 2015, 19:38

У Макіївку терористи завезли дві установки "Точка-У". Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"На наші розвідувальні структури вийшов чоловік, котрий, в обмін на гарантії, що його співпраця з українськими військовими буде врахована, розповів, що 7 травня у Макіївку було завезено дві установки “Точка-У”. Одна пішла у напрямку Нижньої Кринки, а інша розташована у лісовому масиві. Там військова охорона. Нікого не пускають. Навіть дітей, які після відпочинку на природі поверталися додому раніше звичною дорогою, “гості міста” затримали, відібрали мобільні телефони і протримали декілька годин", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 11-12 травня через Ізварине у напрямку Краснодон – Свердловськ пройшло 5 ворожих танків, 2 Гради, 2БМП, декілька Смерчів. Техніку терористи розташували на території Свердловського машзаводу.

"В окупований Іловайськ прибув ешелон з кількома сотнями двигунів різного типу для військової техніки. Використовуючи БПЛА терористи відправляли на мобільні телефони смс з текстами типу “Нас зливаюсь”, “АТО провалилося”, тощо", – розповіли в прес-центрі.

Як відомо, згідно з мінськими домовленостями, "Точка У" має бути відведена на 140 км від лінії розмежування. Макіївка перебуває на відстані менш 25 км від лінії розмежування.