У Криму невідомі у камуфляжі напали на Меджліс, побили жінок і зірвали прапор України

21 Квітня 2014, 14:14

За його словами, невідомі люди в камуфляжі, не представившись, увірвалися в будівлю представницького органу, щоб зняти український прапор і відрізати кримський.

"В результаті постраждали жінки – вахтер Зодіє Салієва, прес -секретар Лілія Муслімова і головний бухгалтер "Фонду "Крим" Марлена Сейтасанова, – пербували у Меджлісі. До жінок застосували фізичну силу", – повідомив Шевкієв.

"Ніякого приписи щодо зняття прапора у них не було" , – додав він.

Члени Меджлісу зняли з будівлі кримський прапор, а замість нього повісили кримськотатарський національний прапор. На місце події викликали правоохоронців, але вони не з'явилися.

"Цей хлопчина сказав: я повернуся, а його "колеги" сказали посадять мене і головбуха " Фонду "Крим" , і ми відповімо за те, що надали їм "опір" , – написала на своїй сторінці в Facebook прес -секретар Меджлісу Лілія Муслімова .

Згодом вона додала : "Шановні люди! Все, що я розмістила на своїй сторінці, може мати особливі наслідки для мене самої ж …. Мій телефон неодноразово вихоплювали представники самооборони, при цьому обзивали численними "ввічливими "термінами" …. не вимагайте під кожною фоткою мемуарів …. ".

Як повідомлялоь, 20 квітня "губернатор" Криму Сергій Аксьонов розцінив підняття українського прапора над будівлею Меджлісу в Сімферополі з нагоди повернення лідера кримських татар Мустафи Джемілєва до Криму як провокацію, і пригрозив кримським татарам визнати їх естремістами.

Нагадаємо, що 19 квітня Державний прапор України на будівлі Меджлісу в Сімферополі став причиною візиту до будівлі представників місцевої поліції.