У Краматорську кілька українських БМД вирвалися з блокади сепаратистів

16 Квітня 2014, 17:15

За ними пустилися в погоню на чотирьох авто і квадроциклі. Крім того, за колоною їде автобус, в якому перебуває близько 30 озброєних сепаратистів.

За даними телеканалу, колона БМД прямує в бік аеродрому Краматорська.

Під час погоні почалася перестрілка. Один з українських військових дістав гранату, вирвав чеку і зажадав, щоб сепаратисти відійшли від бронемашин.

Колона звернула в поле між Краматорськом та Дружківкою. Автобус продовжує переслідування. Наші військові відкрили попереджувальний вогонь із бортових гармат.

 

Як повідомлялось, раніше У ЗМІ з'явилася інформація, що сепаратисти за підтримки "зелених чоловічків" захопили 6 бойових машин, які увійшли в Краматорськ для проведення антитерористичної операції. Згодом Міністерство оборони підтвердило, що сепаратисти захопили кілька БМД.

Разом з тим, як повідомив Тиждень.ua французький журналіст Ален Гіймоль з місця подій, на півдні Краматорська цивільне населення блокувало близько 20 одиниць бронетехніки з українськими військовими. Літали українські винищувачі, які намагалися таким чином закликати населення до порядку.