Луганські сепаратисти так “домовилися” про звільнення своїх в’язнів, що побили людей

6 Квітня 2014, 17:24

Разом із тим очевидці повідомляють, що сепаратисти, які прорвалися в будівлю СБУ, намагаються отримати доступ до серверів.

Окрім того, у Луганську під час протистоянь на мітингу біля будівлі управління СБУ постраждали дві людини.

Одного з постраждалих – правоохоронця – винесли з будівлі СБУ на ношах. Крім того постраждала одна з мітингувальників – у жінки розбита голова.

Сепаратисти продовжують використовувати вибухові пакети та димові шашки, вікна на другому поверсі розбиті. Звідти мітингувальників намагалися поливати водою, але це не дало результатів. Багато хто з протестувальників у масках.

Як повідомлялось, сьогодні учасники сепаратистського мітингу біля будівлі Служби безпеки України увірвалися до приміщення СБУ. 

Нагадаємо, 13 березня вЛуганську працівники Служби безпеки України 13 березня затримали громадянина України Олександра Харитонова, лідера радикальної організації «Луганська гвардія». 

Перед цим правоохоронці затримали депутата Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсена Клінчаєва, який був «одним із організаторів захоплення облдержадміністрації і сепаратистського мітингу в Луганську».