На Донеччині держкордон посилили мобілізаційним резервом

31 Березня 2014, 20:16

Згідно з повідомленням, під час заходів щодо посилення держкордону пріоритетним питанням є прийом, розміщення і всебічне забезпечення мобілізаційного резерву. Більшість із тих, хто прибуває до підрозділів Донецького прикордонного загону, – це люди з досвідом прикордонної служби.

У прес-службі відзначили, що мобілізований персонал, який прибув із Запорізької області, буде поставлений на всі види забезпечення і приступить до несення служби у відповідних підрозділах.

У повідомленні також наголосили, що поширюються чутки про прибуття до прикордонного загону радикально налаштованих осіб, але керівництво прикордонного загону офіційно заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності та лише дезорієнтує населення.

Також у повідомленні відзначили, що весь персонал Донецького прикордонного загону залишається на місцях постійної дислокації та виконує покладені на нього завдання з охорони державного кордону.

Як повідомлялося, Донецька обласна рада звернулася до Верховної Ради України з проханням вжити заходів зі "стабілізації ситуації в країні". З-поміж іншого, до таких заходів депутати облради зараховують прийняття закону про референдум і надання державного статусу російській мові.