Янукович вирішив, що Клюєв врегулює ситуацію і без нього

20 Січня 2014, 12:27

"Почала роботу группа з врегулювання ситуації в Україні під керівництвом (секретаря РНБО) Андрія Клюєва. До складу групи увійшли міністр юстиції Олена Лукаш і (радник президента України) Андрій Портнов", – розповіла Герман.

За її словами, група запропонувала опозиції зустрітися у другій половині дня, запропонувавши їй визначити представника . Герман запевнила, що група готова до переговорів із врегулювання ситуації в країні". Вона також додала, що це буде перша зустріч, і відбуватиметься вона без участі президента.

Нагадаємо, що Клюєва підозрюють у причетності до розгону Майдану 30 січня, а Лукаш говорила, що Майдан – це насильницька акція, тому міліція має право застосовувати силу

Як відомо, в Києві о 15 годині 19 січня на вулиці Грушевського розпочалися сутички протестувальників із "Беркутом". Протистояння продовжується. Тим часом, увечері 19 січня президент Віктор Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки та оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участі представників Кабінету міністрів та Адміністрації президента для розгляду питань з врегулювання політичної кризи.