В опозиції заявляють, що до недовіри Азарову лишилося три голоси

18 Грудня 2013, 22:28

"Ми збираємо підписи під резолюцією недовіри Кабінету міністрів, нам фактично залишилося три підписи, щоб було 226 депутатів для відставки уряду Азарова", – сказав він.

Політик додав, що серед підписантів є, зокрема, представники Компартії.

"Комуняки" – це дуже цікаві люди: щойно прийде час голосувати, вони відразу побіжать продавати свої голоси, бо вони давно мріють перейменувати свою партію з "Комуністичної" в "Капіталістичну"… але папери не горять", – підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, 16 грудня депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський зареєстрував проект постанови про звернення до президента Віктора Януковича з вимогою відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова.

17 грудня лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив, що опозиція зібрала більше 200 підписів за відставку уряду.

Як повідомлялось, після шквалу критики регіоналів під час зустрічі з фракцією ПР 16 грудня Микола Азаровпогодився ініціювати кадрові ротації в уряді наприкінці січня 2014 року.

Опозиція раніше заявляла що ротація її не влаштовує.

Як відомо, 3 грудня Верховна Рада провалила голосування за відставку уряду Азарова.

Водночас, Янукович вважає вичерпаним питання про відставку Кабміну після відмови Ради 3 грудня підтримати резолюцію про висловлення недовіри уряду.