Учасники Майдану понесли Клюєву “криваву йолку”

18 Грудня 2013, 15:23

"Ми стоїмо вже тут кільканадцятий день і чітко бачимо, що працює і що не працює з наших дій, з наших зусиль, з наших планів. Точно діє: пікети офісів Партії регіонів. Сьогодні зранку ми були під офісом Ахметова і принесли йому "криваву йолку". Зараз тут формується колона, яка піде пікетувати офіс Клюєва. Повірте ми сьогодні були у ВРУ, ми бачили їхні фізіонії і це працює. Тому ми йдемо нагадати їм, чому ми стоїмо тут і чого ми від них вимагаємо", – сказала Оробець.

Після неї виступив активіст, який закликав людей збиратися біля прапорів "Демальянсу".

Учасники колони відпрацьовували гасла: ""Клюєва на нари!", "Захарченка – до пари!"

"Нашими гаслами ми показуємо всьому світу, що вони є криваі злочинці. З ними не можна мати справи. І їм не можна давати візи в Європейському союзі. І цього вони бояться", – заявили активісти.

Як повідомлялось, 16 грудня майже тисяча мітингувальників пікетувала Генпрокуратуру з вимогою покарати секретаря РНБО Андрія Клюєва.

Активісти збили дерев'яну клітку, куди вимагають посадити секретаря РНБО, якого вважають організатором кривавого розгону Євромайдану у ніч на 30 листопада.

Водночас, кілька тисяч активістів Майдану заблокували "Український бізнес банк", що належить сину президента Олександру Януковичу.

Мітингувальники заявили, що мають намір пікетувати й інші офіси українських олігархів в Україні та за кордоном.

Нагадаємо, екс-глава КМДА Олександр Попов, якого підозрюють в організації розгону Євромайдану на допиті у ГПУ заявив, що він діяв за вказівкою Андрія Клюєва.

Сам секретар РНБО назвав звинувачення інсинуаціями і спланованою провокацією.