Директор “Яндекс-Україна”: Порядні люди повинні бойкотувати представників влади і ПР

2 Грудня 2013, 12:19

Сьогодні у всій Україні відбуваються мітинги з вимогами відставки влади – уряду і президента – за жорстокий розгін демонстрації на Майдані…Але я скептичний – я не думаю, що президент піде у відставку. Уряд, судячи з усього, напевно виженуть. Частина депутатів з різних причин вийде з фракції Партії регіонів і нова ситуативна більшість зможе це зробити. Але президент – навряд чи. І нікуди не подінуться депутати, що брехали в камери та голосували за вказівкою. Я летів 21 листопада з Києва і бачив радісного Ківалова – такі, як він, нічого не забули і нічому не навчилися», – пише Петренко.

Він вважає, що «їх 9владу і регіоналів – Ред.)не взяти наскоком і не витравити з нашого життя швидко».

«Але це не привід миритися з їх існуванням. Чесна людина може бути не в змозі позбутися від бандитів, але не зобов'язана радіти і проявляти якусь увічливість до них. Навпаки – їх треба бойкотувати. Чи не вітатись, не спілкуватись, не протягувати руки, не брати участь у заходах, в яких вони беруть участь. Чесні люди можуть жити, викресливши цих упирів зі свого оточення і виключивши контакти з ними», – вважає Петренко.

Він попереджає організаторів масових заходів, конференцій, тощо, що бойкотуватиме їх, якщо у них братимуть участь представники влади та ПР.

«Заздалегідь хочу попередити організаторів усіляких масових заходів, конференції та іншого – якщо ви плануєте запросити мене на якийсь захід, де будуть присутні представники нинішньої влади або депутати з Партії Регіонів, – не трудіться. Я не прийду. А якщо прийду і виявлю, що ви мені не сказали про планову присутності цих персонажів – піду негайно. І закликатиму всіх, кому хочеться жити в нормальній країні, зробити те ж саме». – підкреслив директор "Яндекс-Украина".

Як повідомлялось, сьогодні лідери опозиції, які фактично очолюють масові акції протесту заявили, що не проводитимуть переговори з владою за «круглим столом», який ініціював спікер Володимир Рибак, оскільки це чергова «розводка».

Опозиціонери оголосили свої вимоги і пішли на Мадан до людей.

Нагадаємо, на Львівщині розпочалася самоліквідація Партії регіонів. За останні дні про вихід з лав Партії регіонів оголосили четверо депутатів – Інна Богословська , Давид Жваніянія, Микола Рудьковський та Володимир Мельниченко

Нагадаємо, депутат від Партії регіонів Віктор Бондар прогнозує вихід близько 20 депутатів з фракції через розгін мітингу на Майдані Незалежності в Києві 30 листопада.