Опозиція почала монтувати сцену на Європейській площі

23 Листопада 2013, 00:45

«Коли зараз ми підвозили сцену, нас оточило декілька спецпідрозділів «Беркуту», тримали машини, для того, щоб не дати можливості розгорнути сцену на Європейській площі», –  сказав Яценюк.

«Але недавно мене проінформували, що депутати проїхали, розступився «Беркут» і ми почали монтувати сцену», – сказав опозиціонер.

Як повідомив кореспондент Тиждень.ua, з Майдану Незалежності  на Європейську площу, де встановлювали сцену, прийшло  близько 200 людей

Як відомо,  опозиція планує 24 листопада  в рамках акції на підтримку євроінтеграції України пройти від  пам’ятника Тарасу Шевченку у бік Європейської площі, де на сходах Українського Дому провести  мітинг та концерт.

Раніше партія «Батьківщина» повідомила, що керівництво державного підприємства "Український дім", що входить до складу Державного управління справами, просило опозицію  не використовувати сходи будівлі для проведення народного віча "За Європейську Україну!", запланованого на 24 листопада.

Від 21 листопада в Києві на Майдані Незалежності почали збиратися активісти через рішенням уряду щодо призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.