Кличко обіцяє Януковичу “нокаут-2015”

14 Листопада 2013, 18:25

«Ми зробимо все для того, щоб у 2015 році під час президентських виборів Януковича відправити в нокаут. І нокаутом стне завершення його політичної діяльності», – сказав Кличко.

На його переконання, Янукович не хоче мати серйозних опонентів на виборах 2015  року. «Він хоче позбутися всіх опонентів і залишитися сам. Одного опонента посадив до в’язниці, іншого – хочуть зняти,  ухвалюють якийсь закон», – сказав Кличко, маючи на увазі внесення змін до Податкового кодексу.

Водночас він наголосив, що сьогодні немає жодних підстав для того, щоб не допустити його до участі у виборах президента. «Я завжди був громадянином України з моменту проголошення її незалежності, я завжди жив в Україні», – сказав Кличко.

Він зауважив, що в кожній країні, де він брав участь в спортивних боях, завжди піднімався прапор України і лунав державний  гімн. «Я завжди казав, що я – українець. І завжди після перемоги повертався до України. Тому жодних юридичних проблем немає», – сказав лідер УДАРу.

Як повідомлялось, 8 листопада Янукович підписав закон про внесення змін до Податкового кодексу  щодо обліку та реєстрації платників податків.

  Ухвалення цього закону 24 жовтня спричинило скандал у Верховній Раді. Опозиція заявила, що таким чином готуються підстави для нереєстрації кандидатом у президенти Віталія Кличка, котрий має право на проживання в Німеччині.