У Києві в одному з райвідділків міліції під час допиту помер літній чоловік

1 Жовтня 2013, 18:48

Інцидент стався 1 жовтня в одному із службових кабінетів Оболонського РУ. Як зазначили у МВС, о 12:28 викликані лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть чоловіка 1947 року народження і зафіксували відсутність на його тілі яких видимих ознак насильства.

Попередня причина смерті – відрив тромбу в судинах.

Як зазначили в міліції, чоловік був запрошений до райуправління для дачі свідчень у рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

«У ході розмови з одним із працівників райуправління чоловікові раптово стало погано. Правоохоронці терміново викликали на місце карету швидкої медичної допомоги. По прибуттю на місце події лікарі констатували смерть чоловіка. В даний час на місці знаходяться керівництво районного та Головного управлінь столичної міліції, представники районної прокуратури та експерти. З'ясовуються всі обставини смерті чоловіка», – зазначили у прес-службі міліції.

Позначки: