У Вишневому Мельника позбавили звання почесного громадянина міста

29 Серпня 2013, 15:04

«Деякі депутати, щоправда, утримались, деякі не голосували. Питання ініціювала наша громадська організація спільно з деякими депутатами ради», – розповів він.

Торік, напередодні виборів, округом Мельника прокотилася ціла хвиля «визнання» – ради місцевих органів самоврядування, одна за одною, визнавали його почесним громадянином населених пунктів.

У Приірпінні, в селищі Коцюбинське місцева влада статус почесного громадянина кандидату в нардепи Мельнику взагалі видала авансом: спершу про те, що він таким є повідомили на дні селища, а вже потім депутати Коцюбинської селищної ради практично всі як один, проголосували заднім числом за те, що вже анонсували громаді.  

Поки що у рідному для Мельника Приірпінні місцева влада не вносила у порядок денний аналогічних проектів рішень.

У Партії регіонів обіцяють, що найближчим часом Мельник стане безпартійним.

«Дата, коли обласний осередок Партії регіонів повинен зібратись поки невідома, але це має відбутись найближчим часом. Там і мають поставити питання щодо виключення Петра Мельника з партійних лав», – повідомило сайту громади Приірпіння джерело в Партії регіонів.

Нагадаємо, 27 липня працівники головного управління внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів спільно з головним управлінням боротьби з організованої злочинністю МВС затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника під час отримання хабара в загальній сумі 120 тис. грн. 

За рішенням Печерського суду Мельник перебував під домашнім арештом. 7 серпня на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого.

У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку.